A B32 NYOMDA

Nyomdai tevékenységünket digitális nyomtatással kezdtük. Budapesti üzletünket lépésről lépésre fejlesztettük. A tudatos növekedéssel létrehoztuk a digitális nyomtatás teljes kínálatát. Néhány évvel ezelőtt megléptünk egy merészet. Magyarországon azon kevesek közé tartozunk, akik egyszerre kínálják a digitális és ofszet nyomtatást.
Célunkat megvalósítottuk. Ügyfeleink változatos igényeit kompromisszumok nélkül, rövid határidőre teljesítjük.
Az ofszet és a digitális nyomtatás két különböző világ. Bár a végeredmény mindkét esetben nyomtatott információ. Az ofszet gyártás pontosságot, átgondoltságot és nagy fegyelmet kíván. Az ofszet gépparkot egyedi stratégiával állítottuk össze. Az alapos tervezésnek és a sokéves tapasztalatnak meglett az eredménye. Felépült egy átlátható jól működő rendszer. A tágas irodatérből rálátunk a korszerű elektronikával felszerelt, folyamatosan dolgozó gépekre. Örömmel kijelenthetjük, hogy megfeleltünk a kihívásnak, és töretlenül fejlődő cégünk biztos alapokon áll. Nyomdai szolgáltatásainkat új szintre emeltük. Állandó partnereinknek a nagy mennyiségű ofszet nyomások mellett akár egyetlen molinót is elkészítünk. Mindkét termékcsaládunkra csomagban is tudunk ajánlatot adni. Ofszet és digitális gépparkunk mindig kiszámítható és rugalmas szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Vegye fel a kapcsolatot szakképzett kollégáinkkal, hogy az Ön elképzeléseihez megtaláljuk a legmegfelelőbb technológiát és kikalkuláljuk a költségeket!
Garantáltan gyors válasz.
Érdeklődjön az interneten, elérhet minket e-mailben, Facebookon, Instagramon. Lehetőség van személyes vagy telefonos megkeresésre is.
Az árajánlat kéréseket a kalkulacio@b32.hu e-mail címen várjuk.

GYÁRTÁSELŐKÉSZÍTÉS

Sok éves tapasztalat.
Tapasztalt, gyártáselőkészítő munkatársaink meghatározzák a rendelés gyártási menetét. Felmérik az alapanyag szükségletet és az utómunka nagyságát. A gyártási folyamatot optimalizálják a nyomógépekre, a kötészetre és a csomagolásra. A minőség titka az Ellenőrzés. A B32 Nyomda nagy hangsúlyt fektet a grafikai anyagok ellenőrzésére. Digitális monitorozással szűrjük a hibákat. Grafikusaink segítséget nyújtanak a nyomdai paraméterek, méret, külalak meghatározásában. Nem csak mesterséges ellenőrzés. A termelésirányítás összetett feladat. A termelésirányító program minden információt rögzít a nyomtatásról. Ezek az információk bármikor előhívhatóak. A gyártási folyamatot végig kíséri a termelésirányító. Így biztosítjuk a kifogástalan végeredményt.

TERMELÉSIRÁNYÍTÁS

Nem csak mesterséges ellenőrzés.
A termelésirányítás összetett feladat. A termelésirányító program minden információt rögzít a nyomtatásról. Ezek az információk bármikor előhívhatóak. A gyártási folyamatot végig kíséri a termelésirányító. Így biztosítjuk a kifogástalan végeredményt.

ELŐKÉSZÍTÉS

A minőség titka az Ellenőrzés.
A B32 Nyomda nagy hangsúlyt fektet a grafikai anyagok ellenőrzésére. Digitális monitorozással szűrjük a hibákat. Grafikusaink segítséget nyújtanak a nyomdai paraméterek, méret, külalak meghatározásában.

NYOMTATÁS

Minden ami nyomtatás.
Mi felkészültünk. Választhat digitális vagy ofszet nyomtatást. Dönthet praktikusan és mindkét eljárást kérheti, attól függően, hogy milyen terméket nyomtat. Nekünk nem okoz gondot, hogy 10 vagy 10 ezer darab névjegykártya a megrendelés. Kérhet csak 1 plakátot, de akár 10 ezer darabot is. A kérést teljesítjük.

OFSZET NYOMTATÁS

Az ofszet nyomtatás a klasszikus nyomtatási módszer, a litográfia elvén működik:
A nyomóhengerekkel felvisszük a festőanyagot a felületre. Ez közvetett nyomtatási eljárás, amely a festék és a víz megfelelő egyensúlya elvén működik. A nyomó és nem nyomó elemek egy síkban helyezkednek el az alumínium nyomóformán. A nagy példányszámú, nagy pontosságú nyomtatást ma is olyan gépekkel végzik, amelyek ilyen elven működnek. Az Ofszet nagy fegyelmet, pontosságot, szakértelmet kíván az egyszerűbb digitális nyomtatáshoz képest.
Cégünk neve B32 Nyomda, amely az ofszet stratégiánkat tükrözi:
A nyomtatást B3 méretben kezdtük, majd sikerült kiterjesztenünk B2 500x707cm méretre is. Így lefedtük a teljes termékskálát.

ÍVES OFSZET NYOMTATÁS

Klasszikus nyomda az íves ofszet nyomtatás.
A digitális íves nyomtatással szemben az íves ofszet nyomtatás bizonyos példányszám felett gazdaságosabb. Az ofszet gyártás során sokkal szélesebb alapanyag kínálatból választhatunk például papírt vagy kartont, mert olaj bázisú nyomdafestékkel dolgozunk.
Gyártási sebességben az ofszet utolérhetetlen. Akár 15.000 ív/óra példányt is nyomtathatunk. Bár a digitális technológia rohamosan fejlődik, az igazán színtelített és színhű nyomatok ofszet eljárással készülnek.

ÍVES B/3, 5 SZÍNES

MANROLAND 50/5 a német robosztus.
Bár ezt a nyomógépet B/3 méretű anyagok gyártására fejlesztették, mégis mérete és súlya egyedülálló ebben a kategóriában. A gépbe CIP (automata nyomdafesték vezérlés) és spektrofotóméter (színképfénymérő) rendszereket integráltak. Az 5 nyomóműnek és dupla méretű ellennyomónak köszönhetően különösen magas minőségben gyárthatunk például 0,8 mm vastagságig, 4 szín plusz lakk kivitelben dobozokat.

ÍVES B/3, 4 SZÍNES

RYOBI 524GX az intelligens japán.
A sürgős munkák kivitelezéséhez használjuk. Az íves nyomógép nyomtatási méretéből adódóan (375x520 mm) a alacsony és közepes példányszámú színes nyomtatványok gyártására a legalkalmasabb. A gépre jellemző gyors beigazítás, a korszerű CIP (automata nyomdafesték vezérlés), és a spektrofotóméter (színképfénymérő) használata.

ÍVES B/3, 2 SZÍNES

RYOBI 522HX az ügyviteli nyomtató.
A B/3 nyomtatási felülettel rendelkező gép a 2 direkt szín nyomtatását végzi és sorszámozó/perforáló egységet is tartalmaz. Kiválóan használható ügyviteli nyomtatványok gyártására. C6 mérettől boríték vagy redős talpas tasak is készíthető vele.

ÍVES B/2, 4 SZÍNES

KBA Performa 74 a túlzások nélküli.
Az ofszet nyomógépet B/2 méretben közepes és nagy példányszámú nyomtatásra használjuk. Az íves nyomógép CIP (automata nyomdafesték vezérlés) és spektrofotóméter (színképfénymérő) rendszerekkel rendelkezik. Kifogástalan színtelítettségével, katalógusok, dossziék és leporellók gyártására a legalkalmasabb.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

A sokoldalú kivitelezés.
A digitális nyomtatás előnyei jól ismertek. Gyorsaság és nyomtatás alacsony példányszámban is. Filozófiánk, hogy többet nyújtsunk mint egy copyshop. A dekorációs, képi kommunikációs és művészi igényeket a legmagasabb szinten valósítjuk meg. Papír és műanyag alapanyagok nyomtatására, vágására, festésére, dekorálására nyújtunk átfogó megoldásokat. Egyedi azonosítású plasztikkártyákat is készítünk.

ÍVES, 1 SZÍNES NYOMTATÁS

Egyszínes fekete nyomatok sokszorosítása.
A gép SRA/3 méretig alacsony és közepes példányszámú kiadványok nyomtatására alkalmas. Kiváló eszköz a megszemélyesített nyomtatványok változó adatainak nyomtatására.

ÍVES, 4 SZÍNES NYOMTATÁS

Alacsony és közepes példányszámú, színes nyomtatásra alkalmas, digitális nyomdagép, amely SRA/3 méretig, 350g/m2 papír vastagságú alapanyagra nyomtat. Meghívók, szórólapok, névjegyek, füzetek, matricák készülnek rajta.

DIGITÁLIS VIZES BÁZISÚ TEKERCS NYOMTATÁS

Általában papír alapú nyomtatás tekercs hordozóról.
A nyolc vizes bázisú festékkel látványos nyomatok készülnek fotópapírra, és festői képek vászonra.

DIGITÁLIS ECOSOLVENT TEKERCS NYOMTATÁS

Fotó minőségű nyomtatás akár PVC bannerra is. Ecosolvent technológiával készült kültéri nyomatok az UV sugárzásnak ellenállnak. Ezzel a módszerrel készülhet kirakatdekor, roll-up, sajtófal, molinó, óriásplakát, és öntapadó is.

DIGITÁLIS DIREKT TÁBLANYOMTATÁS

Nyomtatás habosított PVC-re direkt technológiával.
Ebben az eljárásban nem kell a táblára kasírozni. A gép közvetlenül a táblára nyomtat fotó minőségben.

PLASZTIK KÁRTYA

A PVC kártya direkt nyomtatása.
A nyers PVC kártya szabványos mérete 85,6 x 54 mm, vastagsága 0,76 mm. A plasztikkártya nyomtató a színkivonatokat tartalmazó színszalag segítségével égeti rá a grafikát a kártyára. A plasztikkártya adatokkal megszemélyesíthető, mint például: személyes adatok, vonalkód, sorszám, hologram, chip. Az állandó igénybevétel miatt, a kártya minőségét laminálással óvhatjuk meg.

3D - HABBETŰ

A habbetű - 3D betű egy különleges termék. A 3D betűt irodákban, fesztiválokon óriás méretben láthatjuk. Nem is gondolnánk, hogy ez is egy nyomdai termék. Polisztirolhabból izzószálas gép vágja ki a formát, amelyet az igényeknek megfelelően színezünk és felületkezelünk. Ha falra szeretne ilyen háromdimenziós feliratokat, szívesen megtekintjük a helyszínt, hogy ennek a látványos beltéri dekorációs megoldásnak minden eleme összhangban legyen a környezettel. Megfeleljen a hely stílusának, berendezésének, színvilágának és a fényviszonyoknak is. A betűket az agyunk a kétdimenziós megjelenéshez társítja, ezért igazán érdekes hatásokat érhetünk el, ha a szabad térben, “lebegve” helyezzük ki az üzenetünket. Kültéri, álló betűk kihelyezésénél is indokolt a terepszemle.

KÉZI, GÉPI KÖTÉSZET

Szakképzett kollégáink az egyszerű méretre vágástól és csomagolástól kezdve, az összetett kötészeti munkáig, mindenben a legjobbra törekszenek. Kézi és gépi hajtás, bígelés, riccelés, perforálás, irkatűzés, ragasztókötés.

STANCOLÁS

A nyomtatott felület látványosságát, ötletességét tovább fokozhatjuk, ha a fő formát körbe vágjuk. Így növeljük a kétdimenziós nyomat térbeli hatását. Az út szélén álló kétdimenziós rendőr messziről éppolyan tekintélyt parancsoló, mint az igazi, és Uncle Sam is meggyőzően mutat ránk a toborzóiroda előtt. Érdemes átgondolni, hogy a tervezett tábla vagy plakát üzenetét erősítheti-e a stancolás, azaz formára vágás. Általában a jól bevált habosított PVC-t vagy plexit ajánljuk kültéri megjelenéshez. A falra felragasztott plakátok is ütősebbek lehetnek, ha a főmotívumot a háttérből kiemelve körbe vágják. Szinte bármilyen méretben készítünk stancolt nyomtatványokat. Turbózza fel üzenetét!

FÓLIÁZÁS

A fóliázás közkedvelt felületi kezelés. Ofszet vagy digitális íves nyomtatást követően alkalmazzuk. A nyomatot megvédi és fokozza az esztétikai élményt. Említésre méltó egy különleges dizájn, a matt fóliára felvitt fényes UV lakk. Például a névjegykártya matt fóliával ellátott rétegén, kiemelés ként használhatjuk az UV lakkot. Dosszié gyártásnál rendszeresen használunk fényes vagy matt fóliázást.

VÁGÓPLOTTER

A fóliavágógép tekercsről dolgozik. Bármilyen vektoros alapú digitális mintát képes kivágni. Költséghatékony módszer, ha kirakatra, ablaküvegre akarunk matricát felrakni. Igényes homlokzati megoldások, cégérek is készíthetők így. Új trend a “faltetoválás”, amely a beltéri fali matricák elnevezése. A matrica-technológia kevés színt használ, mégis a végeredmény lehet, maratott, fúvott, vagy akár rikító UV színekben pompázó. A matricázást évtizedek óta használjuk. Megfelelő előkészítéssel nagyon egyedi hangulatot teremthetünk vele.

UV LAKK

Az UV/formalakk matt fólián használva kiemeli a nyomat fontos részeit. Szita technológiával visszük fel a lakk réteget a sima vagy fóliázott nyomatra. Látványos eredményt akkor érhetünk el, ha matt fóliával kombináljuk az UV formalakkozást. Az eljárás során a nyomatra felvitt lakk réteg UV fény hatására fixálódik a felületen.

KASÍROZÁS

Főleg reklámtáblák készítésénél használt eljárás. A kész, kinyomtatott vinylt vagy vágott direkt fóliát kézzel, illetve géppel egy előre méretre vágott pvc táblára kasírozzuk. A vinylt előtte laminálni is tudjuk, így növelve az időállóságát.

LAMINÁLÁS

A tekercslamináló gép a vizes bázisú vagy ecosolvent gépek nyomatainak élettartamát, kopás és UV állóságát növeli. A matt vagy fényes lamináló fóliát a melegített hengerek préselik a nyomatra. Így biztosítjuk a hosszú használhatóságot. Kirakati matricák nyomtatásakor ajánlatos lamináló fóliát alkalmazni, mert az élettartam növelése mellett, a falfirkák és a szennyeződések eltávolítása is sokkal egyszerűbb.

PRÉGELÉS

Gyönyörű díszítési módszer az elegánsabb hatás elérésére. Arany , ezüst és különleges színű prégfóliával történő eljárás. Névjegykártyától egészen a nagyobb méretű kiadványokig. Kiváló díszítés ajándékdobozokra, boros címkékre, különleges kiadványokra.

DOMBORNYOMÁS

Ennél az eljárásnál a betűk vagy formák kiemelkednek a papírból. Két fajtája van: Meglévő nyomat domborozása (ilyen termékek tervezésénél figyelni kell, hogy a domborozott rész hátára fontos információ ne kerüljön) illetve a vak domborozás, mikor a nyomatlan felület, csak a kiemelkedéssel válik el a papírtól. Különleges módja névjegykártyák, étlapok vagy reklámdobozok díszítésének.

ARANYOZÁS

Gyönyörű díszítési módszer az elegánsabb hatás elérésére. Arany , ezüst és különleges színű prégfóliával történő eljárás. Névjegykártyától egészen a nagyobb méretű kiadványokig. Kiváló díszítés ajándékdobozokra, boros címkékre, különleges kiadványokra.

KÉSZ TERMÉK ÁTADÁSA

Válassza az Önnek legkényelmesebb átvételi módot: személyesen, futárszolgálattal, postán!

without
https://b32.hu/wp-content/themes/hazel/
https://b32.hu/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home/b32/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
on
off